Σχολικές Εκδηλώσεις 2016-2017

Σχολική Ζωή, Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Τρίκαλα

Τελετή Αποφοίτησης

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα ενώπιον πυκνού ακροατηρίου γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου η τελετή αποφοίτησης προς τιμήν των αποφοίτων Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Η Ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών εορτάζεται από το 2001 στις 26 Σεπτεμβρίου. Οργανώνεται σε συνεργασία του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει κατορθώσει να ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους από 45 χώρες.

Περισσότερα...

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στα πλαίσια της καθιέρωσης της 3ης Οκτωβρίου ως πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, τα Εκπαιδευτήρια "Αθηνά" πραγματοποίησαν δραστηριότητες στα γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλεϊ και καλαθοσφαίρισης του αύλειου χώρου του Σχολείου.

Περισσότερα...

28η Οκτωβρίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της β΄ και γ΄ γυμνασίου με υπεύθυνο καθηγητή το φιλόλογο κ. Αναστασίου Κωνσταντίνου και σε συνεργασία με τους κ. Νίκο Παπαϊωάννου, καθηγητή μουσικής και κ. Γιώργο Γιάγκα , καθηγητής πληροφορικής προετοίμασαν και παρουσίασαν στους συμμαθητές τους τη σχολική γιορτή.

Περισσότερα...

17 Νοέμβρη

Την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Περισσότερα...

Halloween

Τrick or treat? Happy Halloween!

Περισσότερα...

Bazaar για τη Φλόγα

Οι μαθητές και οι μαθήτριες με τις δημιουργίες τους αλλά και οι χορηγοί με τις προσφορές τους συνέβαλαν όλες αυτές τις μέρες στη διοργάνωση της εκδήλωσης, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για το Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα".

Περισσότερα...

Bazaar Εκδήλωση

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» χριστουγεννιάτικη αγορά, που περιλάμβανε τόσο δημιουργίες μαθητών και μαθητριών όσο και σημαντικές προσφορές από τους γονείς τους

Περισσότερα...

Χορός της Γ' Λυκείου

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο καθιερωμένος χορός της γ΄ λυκείου των Εκπαιδευτηρίων "Αθηνά" την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στον Ορφέα.

Περισσότερα...

Κοπή Πίτας Μαθητών

Σήμερα κόψαμε την πίτα μας σε όλα τα τμήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου στα Εκπαιδευτήρια "Αθηνά" ... και ο τυχερός κάθε τμήματος πήρε ως δώρο ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Καλή χρονιά σε όλους!

Περισσότερα...

Κοπή Πίτας Εκπαιδευτηρίων

Κοπή Πίτας Εκπαιδευτηρίων

Περισσότερα...

Orientum

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», σε συνεργασία με τους συμβούλους της εταιρίας Orientum, πραγματοποίησαν ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστημίων - ΤΕΙ και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας».

Περισσότερα...

Valentines Day

Who, being loved, is poor?

Περισσότερα...

Απόκριες

Πρωτότυπες στολές στην αποκριάτικη γιορτή στα Εκπαιδευτήρια "Αθηνά"

Περισσότερα...

25η Μαρτίου

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η γιορτή της Σημαίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Περισσότερα...

Ραδιόφωνο

Από την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 4:00 το απόγευμα, στη συχνότητα της Ραδιοφωνικής Λέσχης (96,7fm) και κάθε Τετάρτη μέχρι τέλη Μαΐου, την ίδια ώρα, μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του Γυμνασίου θα παρουσιάζουν...

Περισσότερα...

Γιώργος Χατζηστεργίου

Την Πέμπτη 4 Μαΐου εμείς, οι μαθητές της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στα πλαίσια του μαθήματος της λογοτεχνίας είχαμε την ευκαιρία, μετά από πρόσκληση της φιλολόγου κας Καραβασίλη, να συνομιλήσουμε με τον συντοπίτη συγγραφέα Γιώργο Χατζηστεργίου για το βιβλίο του «Χορός μεταμφιεσμένων».

Περισσότερα...

13η Αθλητική Συνάντηση

Δεν έλλειψε και φέτος ο ενθουσιασμός, το κέφι και η ζωντάνια στην 13η Μαθητική Αθλητική Συνάντηση που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια «Αθηνά» στο αθλητικό κέντρο «Καρακούσης»

Περισσότερα...

Σπύρος Γιαννιώτης

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 10:30μ.μ. επισκέφθηκε και φιλοξενήθηκε στο σχολείο μας ο βετεράνος πρωταθλητής της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης, ως επίσημος προσκεκλημένος στα πλαίσια της 13ης Αθλητικής Μαθητικής Συνάντησης, που διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά».

Περισσότερα...
facebook contact