Σχολικές Εκδηλώσεις 2013-2014

Σχολική Ζωή, Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Τρίκαλα

Τελετή Λήξης

Τελετή Λήξης

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας η τελετή λήξης των μαθημάτων. Μέσα από τις δραστηριότητες που παρουσίασαν οι μαθητές του Σχολείου στο θέατρο, το χορό και το τραγούδι, όλοι οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια ονειρική βραδιά.

Περισσότερα...
Να είσαι παιδί είναι δικαίωμα

Να είσαι παιδί είναι δικαίωμα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10 Δεκεμβρίου), αλλά και τις λοιπές συναφείς παγκόσμιες ημέρες που αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών, οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου...

Περισσότερα...
Έκθεση Βιβλίου

Έκθεση Βιβλίου

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» για 11η χρονιά φιλοξένησαν στα μέσα Μαΐου στο χώρο του Σχολείου έκθεση βιβλίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ». H έκθεση περιείχε κάθε είδους βιβλία, όπως λογοτεχνικά, κόμικς, λεξικά αλλά και επιστημονικά.

Περισσότερα...
Επίσκεψη Στέλλας Κάσδαγλη

Επίσκεψη Στέλλας Κάσδαγλη

Στα πλαίσια της έκθεσης προσκλήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου να μιλήσει στα παιδιά η συγγραφέας του βιβλίου «Ήθελα μόνο να χωρέσω» Στέλλα Κάσδαγλη. Αρχικά οι μαθήτριες της γ΄ γυμνασίου Αγγελική Ντιρογιάννη, Δέσποινα και Δήμητρα Βοζίκη παρουσίασαν λίγα λόγια για τη ζωή της συγγραφέως αλλά και για την υπόθεση του βιβλίου.

Περισσότερα...
Επίσκεψη Άλκης Ζέη

Επίσκεψη Άλκης Ζέη

Η αγαπημένη συγγραφέας μικρών και μεγάλων, η Άλκη Ζέη, επισκέφθηκε τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» την Τετάρτη 30 Απριλίου σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο «Μεταίχμιο» και το βιβλιοπωλείο «Τσιοπελάκος».

Περισσότερα...
25 Martiou

25η Μαρτίου

Τη Δευτέρα της 24ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας η γιορτή της σημαίας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία έχει διπλή σημασία για εμάς τους Έλληνες. Είναι θρησκευτική, γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και εθνική, επειδή σηματοδοτεί την έναρξη της επανάστασης του 1821.

Περισσότερα...
apokries

Απόκριες

Αποκριάτικη γιορτή στο Σχολείο μας!

Περισσότερα...
alma-gallery

Επίσκεψη στην Alma Gallery

Στις 27 Φεβρουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της α΄ γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» επισκέφθηκαν την έκθεση «Σχέδια και Γραφές» που φιλοξενούνταν στην gallery alma στα πλαίσια της ενότητας της Νεοελληνικής Γλώσσας «Οι δημιουργικές δραστηριότητες στη ζωή μου».

Περισσότερα...
episkepsi-maroulas-kliafa

Επίσκεψη Μαρούλας Κλιάφα

Στα πλαίσια της καλλιέργειας της αγάπης των παιδιών για την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων αλλά και της επαφής τους με τους συγγραφείς, η αγαπημένη συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» και συζήτησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου για το βιβλίο της «Μια μπαλάντα για την Ρεβέκκα».

Περισσότερα...
athina

Κοπή Πίτας

Μέσα σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 η κοπή πίτας των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στην παραδοσιακή ταβέρνα «Χάνι».

Περισσότερα...
athina

Ενημέρωση στην Καρδίτσα

Την Κυριακή στις 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Κιέριον» πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας για τη λειτουργία ενός σύγχρονου ιδιωτικού σχολείου, των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά», που βρίσκεται στον όμορο νόμο Τρικάλων.

Περισσότερα...
athina

Γιορτή Χριστουγέννων

Λάμψη και πνεύμα χριστουγεννιάτικο, εικόνες, φώτα, ήχοι, χαρούμενες μελωδίες αλλά και επίκαιρος προβληματισμός πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και τις καρδιές μας κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης παράστασης του Σχολείου μας.

Περισσότερα...
athina

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Με τη φράση «keep calm and wake up now» υποδέχτηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου γονείς και μαθητές ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Σπύρος Μιχαλούλης στα πλαίσια μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στα εκπαιδευτήρια Αθηνά σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία «Orientum».

Περισσότερα...
17-november

17η Νοεμβρίου

Η σχολική γιορτή που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη είχε ως σκοπό να μας φέρει στη μνήμη γεγονότα που έμειναν ανεξίτηλα στην ιστορία της χώρας μας με μαύρα γράμματα. Η ανδρεία, η τόλμη, η δίψα για ελευθερία είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν τους φοιτητές που ξεσηκώθηκαν για να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.

Περισσότερα...
28-october

28η Οκτωβρίου

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε μια χοροθεατρική παράσταση, μπροστά στους συμμαθητές μας, με θέμα την πικρία και την κατάσταση των γυναικών εκείνης της εποχής! Μετά από ατέλειωτες ώρες πρόβας και σκληρής δουλειάς το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.

Περισσότερα...
agiasmos

Αγιασμός

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Περισσότερα...
Τελετή Αποφοίτησης

Τελετή Αποφοίτησης

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση, ενώπιον πυκνού ακροατηρίου γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών αλλά και πολλών άλλων προσκεκλημένων, πραγματο- ποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» προς τιμήν των αποφοίτων Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2012-2013.

Περισσότερα...
facebook contact