Εκπαιδευτικές Εκδρομές 2016-2017

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Κτηνιατρική Σχολή Καρδίτσας

Με αφορμή το μάθημα της Βιολογίας και στα πλαίσια του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού εμείς, οι μαθητές της Γ΄ γυμνάσιου των Εκπαιδευτήριων Αθηνά, επισκεφτήκαμε την Κτηνιατρική σχολή της Καρδίτσας στις 22 Φεβρουάριου 2017.

Περισσότερα...

Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Κλιάφα

Την Τρίτη 28 Μαρτίου στα πλαίσια της επαφής μας με τα γεγονότα της Νεότερης Ιστορίας στην Ελλάδα και με αφορμή την ενότητα «Πόλεμος και Ειρήνη» της Νεοελληνικής Γλώσσας, εμείς, οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Αθηνά, επισκεφθήκαμε το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα

Περισσότερα...

Α' Γυμνασίου Ιωάννινα

Όλοι, καθηγητές και μαθητές, ήμασταν ενθουσιασμένοι όταν μαζευτήκαμε στον σιδηροδρομικό σταθμό των Τρικάλων απ’ όπου και αναχωρήσαμε. Κατά τη διάρκεια της δίωρης διαδρομής προς τα όμορφα Γιάννενα μέσα από την μαγευτική οροσειρά της Πίνδου, νιώθαμε αγωνία και χαρά για τις νέες εμπειρίες που θα βιώναμε.

Περισσότερα...

Β' Γυμνασίου Πρέσπες & Καστοριά

Επιτέλους, η μέρα που περιμέναμε με ανυπομονησία όλοι οι μαθητές της β’ Γυμνασίου έφτασε! Είναι 7 το πρωί 6 Απριλίου 2017 και αναχωρούμε από το σιδηροδρομικό σταθμό Τρικάλων με τελικό προορισμό την πόλη της Καστοριάς.

Περισσότερα...

Α' Λυκείου Planet Physics

Τι σημαίνει «ΧΑΟΣ» για τους Φυσικούς; Υπάρχουν «φωτόσπαθα»; Μπορούμε να κάνουμε το Χρόνο να … κυλάει αντίστροφα; Γίνεται να βλέπουμε ένα αντικείμενο κι όταν πάμε να το ακουμπήσουμε…να μην υπάρχει;

Περισσότερα...

Queen Ethelburga΄s College

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το Σχολείο μας, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Study tours, έδωσε την ευκαιρία σε εμένα και τους συμμαθητές μου Αθανασιάδη Ιωάννη, Γαλάτου Αγγελίνα, Καββαδία Ειρήνη, Παπαβασιλείου Ζωή, Παπαβασιλείου Χριστίνα και Χαρχαντή Θάνο να συμμετάσχουμε σε δεκαήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αγγλία στις αρχές του Ιουλίου.

Περισσότερα...

Γ΄Γυμνασίου Αθήνα

Τον Δεκέμβριο είχαμε την ευκαιρία εμείς, οι μαθητές της Γ΄ γυμνασίου, να περάσουμε ένα από τα πιο όμορφα διήμερα της ζωής μας στην εκδρομή μας στην Αθήνα. Ξεφύγαμε από την καθημερινότητα, διασκεδάσαμε αλλά και ήρθαμε κοντά σε όψεις του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της νεότερης ιστορίας μας.

Περισσότερα...

Α' Λυκείου Αράχοβα - Δελφοί

Επιτέλους, ήρθε και για την Α’ Λυκείου φέτος η πολυπόθητη στιγμή της εκδρομής μας στην Αράχοβα («Ράχις + Ωβάς= ραχότοπος). Είναι χτισμένη σε μια πλαγιά του Παρνασσού, που καταλήγει σε μια χαράδρα, στο βάθος της οποίας ρέει ο ποταμός Πλείστος.

Περισσότερα...

Αριστοφάνης

Την Τετάρτη 17 Μαΐου όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του γυμνασίου παρακολούθησαν μια εξαιρετική παράσταση, βασισμένη στο έργο του Δημήτρη Ποταμίτη «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» από το δημοτικό θέατρο της πόλης μας.

Περισσότερα...

Γ' Γυμνασίου Γεωργική Σχολή

Στα πλαίσια των μαθημάτων της Βιολογίας και της Χημείας εμείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Σακκά Παναγιώτη, χημικό του Σχολείου, συμμετείχαμε στα μέσα Μαρτίου στην εκπαιδευτική εκδρομή στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Θεατρική Παράσταση

Ένα από τα σημαντικότερα διηγήματα που γράφτηκαν ποτέ στην παγκόσμια ιστορία της λογοτεχνίας, το αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Γεωργίου Βιζυηνού “Το μόνον της ζωής μου ταξείδιον”...

Περισσότερα...

Β΄Λυκείου Θεσσαλονίκη

Η πολυαναμενόμενη διήμερη απόδραση της Β’ Λυκείου στη ‘’Νύμφη του Βορρά’’ πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα...

Γ' Λυκείου Ιταλία

Και η μέρα που τόσο καιρό περιμέναμε έφτασε! Η Ιταλία απείχε μόνο μερικές ώρες και η ανυπομονησία μας ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Η πίεση των Πανελλαδικών εξετάσεων έμοιαζε για λίγο να «σβήνει» και να δίνει τη θέση της στη χαρά της εκδρομής.

Περισσότερα...

Β΄Λυκείου Κρήτη

Κρήτη… ένα νησί, χιλιάδες αναμνήσεις. Αναμνήσεις που θα παραμείνουν βαθιά χαραγμένες στις ψυχές των μαθητών της Β’ Λυκείου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία φέτος να συμμετάσχουν στην εκδρομή των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά», στο νησί της Κρήτης.

Περισσότερα...

Γ΄ Γυμνασίου Ναύπλιο

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς μετρούσαμε με ανυπομονησία αντίστροφα τις μέρες μέχρι την τριήμερη εκδρομή της τάξης μου στο πανέμορφο Ναύπλιο.

Περισσότερα...
facebook contact