Εκπαιδευτικές Εκδρομές 2014-2015

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Υδροηλεκτρικός Σταθμός ΔΕΗ

Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 με πρωτοβουλία του καθηγητή της Φυσικής του Σχολείου μας κ. Γιαννούλη Γιάννη επισκεφτήκαμε τον υδροηλεκτρικό σταθμό Ν. Πλαστήρα.

Περισσότερα...

Δεντροφύτευση

Ο εθελοντισμός ως ιδέα και στάση ζωής αγγίζει όλο και περισσότερους, καθώς ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και παρέμβαση.

Περισσότερα...

Εκδρομή Γ΄ Λυκείου, Ιταλία

Επιτέλους έφτασε η μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούσαμε την καθιερωμένη εκδρομή της Γ’ Λυκείου στην μαγευτική Ιταλία.

Περισσότερα...

Εκδρομή Α΄ Γυμνασίου, Ιωάννινα

Η επίσκεψη στα Ιωάννινα που έγινε στα πλαίσια της διήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποιήσαμε από την Πέμπτη 2 έως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμάς.

Περισσότερα...

Εκδρομή Α΄ Γυμνασίου, Καρδίτσα

Στα πλαίσια του μαθήματος της Αρχαίας Ιστορίας εμείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες της α΄ γυμνασίου, επισκεφτήκαμε την Πέμπτη 26 Μαρτίου το αρχαιολογικό μουσείο Καρδίτσας με πρωτοβουλία της φιλολόγου μας κας Καραβασίλη Εύης.

Περισσότερα...

Εκδρομή Β΄ Γυμνασίου, Καστοριά

Είναι 8 το πρωί Πέμπτης 2 Απριλίου 2015… και η σχολική εκδρομή μας έχει αρχίσει. Είμαστε στο λεωφορείο με προορισμό την πόλη της Καστοριάς.

Περισσότερα...

Εκδρομή Β΄ Λυκείου, Κομοτηνή

Πέμπτη 2 Απριλίου, επιτέλους έφτασε η ημέρα που με ανυπομονησία προσμέναμε όλοι, μαθητές και συνοδοί καθηγητές, για την πραγματοποίηση της εκδρομής μας στη Θράκη, έναν προορισμό καινούριο για όλους.

Περισσότερα...

###

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Μεσαιωνικής και Νεότερης Ιστορίας οι μαθητές και οι μαθήτριες της β΄ γυμνασίου, επισκέφθηκαν τη Μονή του Μεγάλου Μετεώρου.

Περισσότερα...

Β΄ Γυμνασίου Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Ένα μοναδικό για την περιοχή μας μουσείο, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου εμείς, οι μαθητές της β΄ γυμνασίου, με συνοδούς καθηγητές τους κα Καραβασίλη Εύη, κ. Νίκο Παπαϊωάννου και κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Περισσότερα...

Γυμνάσιο - Oινοποιεία Τσίνα

Στα πλαίσια διαθεματικής εργασίας με θέμα το κρασί οι τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, με πρωτοβουλία του κ. Σακκά Παναγιώτη, χημικού, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις στα οινοποιεία Τσίνα

Περισσότερα...

Εκδρομή Α΄ Λυκείου, Πάτρα

Γέφυρα Ρίου – Αντίρριου… Πάτρα … Μέγα Σπήλαιο … Καλάβρυτα …. Αρχαία Ολυμπία….

Περισσότερα...

Β΄ Γυμνασίου - Φρούριο

Λίγες μέρες πριν από το τέλος της σχολικής χρονιάς εμείς οι μαθητές της β΄ γυμνασίου με την καθηγήτρια μας κα Καραβασίλη Εύη στα πλαίσια του μαθήματος της Βυζαντινής και Νεότερης Ιστορίας πραγματοποιήσαμε μια ενδιαφέρουσα διδακτική επίσκεψη στο Βυζαντινό κάστρο, που αποτελεί σπουδαίο μνημείο της πόλης μας.

Περισσότερα...
Εκδρομή στο Περτούλι

Εκδρομή στο Περτούλι

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα...
Επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα

Επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα

Οι μαθητές της α΄ γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» έμαθαν για τα μνημεία της πόλης μας… στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Κλιάφα

Περισσότερα...
Επίσκεψη στο Κουρσούμ Τζαμί

Επίσκεψη στο Κουρσούμ Τζαμί

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Μουσικής είχαμε την ευκαιρία όλοι οι μαθητές της β‘ γυμνασίου, να επισκεφτούμε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου το Κουρσούμ Τζαμί, ένα ιστορικό μνημείο που έχει συνδεθεί με την ιστορία της πόλης των Τρικάλων.

Περισσότερα...
Επίσκεψη στη ΣΜΥ

Επίσκεψη μαθητών και μαθητριών στη Σ.Μ.Υ.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 ομάδα μαθητών της Γ' Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων "Αθηνά", με συνοδούς καθηγήτριες τις κυρίες Πυρώτη Σταυρούλα και Λιακατή Λίνα,επισκέφτηκε τη ΣΜΥ Τρικάλων.

Περισσότερα...
Β΄ Λυκείου, Θεσσαλονίκη

Β΄ Λυκείου, Θεσσαλονίκη

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου με συνοδούς καθηγητές τους κ. Αλεξανδρή Γιώργο, κ. Αμπράζη Νίκο, κ. Μόρφο Δημήτρη και κα Πυρώτη Σταυρούλα πραγματοποίησαν διήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
Γ΄ Γυμνασίου, Αθήνα

Γ΄ Γυμνασίου, Αθήνα

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της γ΄ γυμνασίου είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδρομής τους, να συναντήσουν το ένδοξο ιστορικό παρελθόν της αρχαίας Αθήνας, περιηγούμενοι στο Μουσείο και τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Περισσότερα...
facebook contact