Εκπαιδευτικές Εκδρομές 2010-2011

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Επίσκεψη στο Σπήλαιο της Θεόπετρας

Επίσκεψη στο Σπήλαιο της Θεόπετρας

Τον Δεκέμβριο, το Γυμνάσιο και η Α' Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων "Αθηνά" επισκέφτηκε το προϊστορικό σπήλαιο της Θεόπετρας, το οποίο δεσπόζει στο 3ο χιλιόμετρο πριν από τα Μετέωρα πάνω σε έναν ασβεστολιθικό όγκο, στους πρόποδες της οροσειράς ΧΑΣΙΑ.

Περισσότερα...
Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού

Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της α΄ γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 ένα σημείο αναφοράς της πόλης μας με πτυχές της Τοπικής Ιστορίας, το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού της Εταιρείας Κλιάφα

Περισσότερα...
Μάγος του Οζ

Μάγος του Οζ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» παρακολούθησαν την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 την θεατρική παράσταση του δημοτικού θεάτρου του Μύλου Ματσόπουλου «Ο Μάγος του Οζ».

Περισσότερα...
Εκδρομή στην Ιταλία

Εκδρομή στην Ιταλία

Αν και ακόμη πρωί οι φωνές των παιδιών και οι τελευταίες συμβουλές των γονιών, οι αγκαλιές και τα φιλιά προμήνυαν πως κάτι σημαντικό επρόκειτο να γίνει. Η καθιερωμένη πλέον εκδρομή της Γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στην Ιταλία άρχιζε.

Περισσότερα...
Εκδρομή στο Μουζάκι

Εκδρομή στο Μουζάκι

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της α΄ και της γ΄ γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά, που συμμετέχουν στα πλαίσια του μαθήματος της Βιολογίας στο πρόγραμμα «Μεσογειακή Διατροφή», επισκέφθηκαν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) Μουζακίου.

Περισσότερα...
Εκδρομή στα Γιάννενα

Εκδρομή στα Γιάννενα

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, η Α΄ γυμνασίου των «Eκπαιδευτήριων Αθηνά», επισκέφτηκε την όμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Η αναχώρηση μας έγινε στις 7: 00 και η άφιξη στον προορισμό μας στις 11:00. Αρχικά περάσαμε από την Πανεπιστημιούπολη και στη συνέχεια πήγαμε στο επιβλητικό και πανέμορφο σπήλαιο των Ιωαννίνων, το οποίο μας εντυπωσίασε.

Περισσότερα...
Εκδρομή στο Παρίσι

Εκδρομή στο Παρίσι

Παρίσι, η πόλη του φωτός! Ένα ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό, βαθιά επιθυμία κάθε ανθρώπου πόσο μάλλον δεκαεφτάχρονων παιδιών σαν και μας. Αποτέλεσε το θέμα συζήτησης μιας ολόκληρης χρονιάς όταν η Διεύθυνση του σχολείου μας πρότεινε να συμμετάσχουμε στο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό πρόγραμμα «Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και οι ρίζες του»...

Περισσότερα...
facebook contact