Εκπαιδευτικές Εκδρομές 2008-2009

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Πριν λίγες μέρες οι καθηγητές μας ανακοίνωσαν ότι το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη. Η χαρά και ταυτόχρονα η συμμετοχή των μαθητών ήταν αναμενόμενη. Η ημέρα της αναχώρησης έφτασε.

Περισσότερα...
Εκδρομή στην Αθήνα

Εκδρομή στην Αθήνα

Στα πλαίσια ενός σχολείου, που νοιάζεται και επιδιώκει την ποιότητα στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και την σε κάθε επίπεδο πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών του, τα εκπαιδευτήρια «Αθηνά» αποφάσισαν η Β΄ Τάξη του Λυκείου να πραγματοποιήσει μια διήμερη εκδρομή στην ελληνική πρωτεύουσα.

Περισσότερα...
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Την κατά καιρούς πολυπρόσωπη, με περίσσεια ομορφιά και ανυπέρβλητο γαλάζιο πλούτο, γνωστή με την ονομασία «Νύφη του Θερμαϊκού», πόλη της Θεσσαλονίκης, επισκεφθήκαμε εμείς οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά», στα πλαίσια της προβλεπόμενης, για το μήνα Νοέμβριο, διήμερης εκπαιδευτικής μας εκδρομής.

Περισσότερα...
Εκδρομή στo Περτούλι

Εκδρομή στo Περτούλι

Είναι όμορφο να βυθίζεσαι στην φύση και να αφήνεις την γαλήνη της να σε καταλάβει. Βασικά, τα πάντα είναι ένα θαύμα. Η εκπληκτική αρμονία της φύσης, η περιστροφή δισεκατομμυρίων κόσμων γύρω από εκατομμύρια άστρα, η κίνηση του φωτός, τα πλάσματα πάνω στη γη, όλα είναι μεγάλα κι αιώνια θαύματα απαράμιλλου κάλλους και άξια θαυμασμού.

Περισσότερα...
Eκδρομή στο Νυμφαίο

Eκδρομή στο Νυμφαίο

Την Πέμπτη 9 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου, εμείς, η Α' Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων "Αθηνά" οργανώσαμε μαζί με τους δασκάλους μας μια περιβαλλοντική επίσκεψη στο Νυμφαίο, τον Αρκτούρο αλλά και την Καστοριά.

Περισσότερα...
Εκδρομή στην Ιταλία

Εκδρομή στην Ιταλία

18 Μαρτίου... ενθουσιασμός και ανυπομονησία επικρατεί ανάμεσα στους μαθητές. Έφτασε επιτέλους η μέρα που θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας. Φτάνοντας στην Ηγουμενίτσα επιβιβαζόμαστε στο καράβι όπου θα μας πάει στην Ιταλία. Η εκδρομή έχει κιόλας ξεκινήσει.

Περισσότερα...
Eκδρομή στην Αράχοβα

Eκδρομή στην Αράχοβα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ταξίδια εμπλουτίζουν τον ψυχισμό και την ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου με άπειρες, ανεξάντλητες σταγόνες σοφίας, καθώς δεν γνωρίζουμε απλά και μόνο καινούρια μέρη, μα και τον ίδιο μας τον εαυτό - μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε σε διαφορετικά ήθη και να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις.

Περισσότερα...
Εκδρομή στην Πάτρα

Εκδρομή στην Πάτρα

Τα σχολεία μπορεί να διέκοψαν προσωρινά την λειτουργία τους για τις διακοπές του Πάσχα , δεν σταμάτησε όμως η επιθυμία των μαθητών για συλλογικές εξορμήσεις που αποσκοπούν στη σύσφιγξη των φιλικών τους σχέσεων, στην ψυχαγωγία αλλά και στη διασκέδαση, στη μάθηση αλλά και στη χαρά, στη ψυχική αναζωογόνηση αλλά και στην εξερεύνηση υπέροχων φυσικών τοπίων.

Περισσότερα...
facebook contact