Δραστηριότητες

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

athina

Θέατρο

Το θεατρικό φαινόμενο είναι μια αρχέγονη ιστορία φτιαγμένη από τους με πλήθος παραδόσεις, εμπλουτισμένη με αλήθεια που μετατρέπεται σε ψέμα – το οποίο με τη σειρά του, μεταμορφώνεται σε μια νέα αλήθεια.

Περισσότερα...
athina

Εικαστικά

Η Τέχνη ανοίγει διαύλους επικοινωνίας, προβάλλει, προκαλεί και ενώνει τους ανθρώπους. Υπάρχει μια ανεξήγητη ορμή που ωθεί κάποιους ανθρώπους να επιλέξουν και άλλες οδούς έκφρασης – επικοινωνίας πέραν του λόγου ή του σώματος.

Περισσότερα...
athina

Μουσικό Τμήμα

Με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς τα Εκπαιδευτήρια "ΑΘΗΝΑ" έχουν ως σκοπό να εντάξουν στο ωρολόγιο πρόγραμμά τους ένα δίωρο μουσικής παιδείας κάθε εβδομάδα.

Περισσότερα...
athina

Χορός

Ήχος, ρυθμός, κίνηση, χορός. Πρωταρχικά αρχέγονα στοιχεία της ζωής. Ο ρυθμός της καρδιάς μας, η ροή του αίματός μας, η αναπνοή μας είναι η ζωή μας. Η κίνηση των πλανητών στο σύμπαν, η τακτικότητα των εποχών στη φύση, η ακριβής και απόλυτη κίνηση των μορίων στα κύτταρά μας είναι η ίδια η ζωή.

Περισσότερα...
athina

Αθλητικά Τμήματα

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης στην παιδική ηλικία είναι τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Το παιδί μαθαίνει να διοχετεύει δημιουργικά την ενέργειά του, κοινωνικοποιείται περισσότερο και συνηθίζει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίον ‘κρατά’ ως ενήλικας.

Περισσότερα...
athina

Αθλητικές Συναντήσεις

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται αθλητικές συναντήσεις σχολείων του Νομού Τρικάλων. Τα Εκπαιδευτήρια "Αθηνά" συμμετέχουν και οργανώνουν αυτές τις αθλητικές συναντήσεις.

Περισσότερα...
facebook contact