12ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Αρκετοί μαθητές της Στ΄ δημοτικού της πόλης μας, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, συμμετείχαν την Κυριακή 7 Ιουνίου στον 12ο διαγωνισμό υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» για όσους φοιτήσουν στην α΄ γυμνασίου το σχολικό έτος 2015-16. Ο διαγωνισμός έχει γίνει θεσμός στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας και κάθε χρόνο αγκαλιάζει όλο και περισσότερους μαθητές που διψούν για άμιλλα και διάκριση.

Οι μαθητές, αφού περιηγήθηκαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοικειώθηκαν με το περιβάλλον του Σχολείου, συμμετείχαν σε δίωρη γραπτή εξέταση, που περιελάμβανε τρία αντικείμενα: Γενικές γνώσεις, Γλώσσα και Μαθηματικά. Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες εξάντλησαν το χρόνο, προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ανταποκριθούν σε μια πρωτόγνωρη γι’ αυτούς εμπειρία, όπως είναι η συμμετοχή σε γραπτή διαγωνιστική εξέταση.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 20.00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Σχολείου. Οι υποτροφίες, οι οποίες καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της α΄ γυμνασίου, θα χορηγηθούν στους δύο πρώτους του διαγωνισμού και στον τρίτο νικητή θα δοθεί ως επιβράβευση ένα tablet - iPad.

Tα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους εύχονται καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούν, επίσης, όλους τους γονείς για την άριστη συνεργασία τους με το Σχολείο.

Δείτε τα: Θέματα 2015-2016

Φωτογραφίες

facebook contact