Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2013-2014, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Με το δεξί στο νέο τους Σχολείο

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 έγινε στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» η απονομή των υποτροφιών με βάση τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στο χώρο του Σχολείου για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η θέση: Λώλας Δημήτριος του Ευαγγέλου Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «ΣΑΚΚΑ» με βαθμό 94/100 (εκτός διαδικασίας υποτροφιών)

2η θέση: Ισοβάθμησαν οι παρακάτω μαθητές κατά αλφαβητική σειρά:

  • Ζουλιανίτη Ροδάνθη-Ζωή του Θεοδώρου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων με βαθμό 91/100
  • Μακρή Ευαγγελία του Κοσμά, Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «ΣΑΚΚΑ» με βαθμό 91/100
  • Τριάντης Δημήτριος του Χριστοφόρου, Δημοτικό Σχολείο Γόμφων με βαθμό 91/100

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα τις δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2013-2014 μοιράζονται οι τρεις μαθητές που ισοβάθμησαν στη 2η θέση.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης, κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία γνώσεων. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2013-2014

Φωτογραφίες

facebook contact