Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2012-2013, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο διαγωνισμό υποτροφιών για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός τείνει να γίνει θεσμός που αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους μαθητές της Στ΄ δημοτικού πολλών Σχολείων της περιοχής μας.

Φέτος τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» έδωσαν τρεις υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2012-2013 στους τρεις πρώτους διακριθέντες του διαγωνισμού, που διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 στο χώρο του Σχολείου.

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά και στις Γενικές Γνώσεις. Με αυτό τον τρόπο τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία πολλαπλώς ωφέλιμη για την καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας, της έκφρασης, της δημιουργικής σκέψης και πάνω από όλα της άμιλλας, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στο φετινό διαγωνισμό τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

1η θέση: Αλεξανδρής Αναστάσιος – Αθανάσιος του Γεωργίου – Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «ΣΑΚΚΑ»

2η θέση: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος του Βασιλείου – 33ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

3η θέση: Ντέλκου Ευαγγελία του Φωτίου – 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης, κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία γνώσεων. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2012-2013

Φωτογραφίες

facebook contact