Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2011-2012, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ & table pc στο διαγωνισμό ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» για όγδοη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν το θεσμό χορήγησης υποτροφιών για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός τείνει να γίνει θεσμός που αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους μαθητές της Στ΄ δημοτικού πολλών Σχολείων της περιοχής μας.

Φέτος τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» έδωσαν δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2011 – 2012 στους δύο πρώτους διακριθέντες του διαγωνισμού, που διεξήχθη την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στο χώρο του Σχολείου. Επιπλέον, σε τέσσερις μαθητές (λόγω ισοβάθμησης στην 5η θέση) που ακολούθησαν στην βαθμολογική κατάταξη δόθηκαν τέσσερις φορητοί επιτραπέζιοι υπολογιστές (table pc).

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά και στις Γενικές Γνώσεις. Με αυτό τον τρόπο τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία πολλαπλώς ωφέλιμη για την καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας, της έκφρασης, της δημιουργικής σκέψης και πάνω από όλα της άμιλλας, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στο φετινό διαγωνισμό τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

1η θέση: Zώγας Γεώργιος του Αθανασίου με βαθμό 88,5 στα 100 του Ιδιωτικού Σχολείου Τρικάλων «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΚΚΑ» – Υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2011-2012.

2η θέση: Πατραμάνης Δημήτριος του Βασιλείου με βαθμό 88 στα 100 του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2011-2012.

3η θέση: Κουτσή Χρυσούλα – Αντιγόνη του Ιωάννη με βαθμό 81,5 στα 100 του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Φορητός επιτραπέζιος Υπολογιστής (table pc).

4η θέση: Αμπράζη Ελένη του Νικολάου με βαθμό 79,5 στα 100 του Ιδιωτικού Σχολείου Τρικάλων «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΚΚΑ» – Φορητός επιτραπέζιος Υπολογιστής (table pc).

5η θέση: Ισοβάθμησαν οι μαθητές: Αλεξανδρή Μαρία –Ροδάνθη του Γεωργίου του Ιδιωτικού Σχολείου Τρικάλων «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΚΚΑ» & Μάνος Δημήτριος του Νικολάου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων με βαθμό 77 στα 100 – Φορητός επιτραπέζιος Υπολογιστής (table pc).

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης, κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία γνώσεων. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2011-2012

Φωτογραφίες

facebook contact