Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2010-2011, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ … ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν το θεσμό χορήγησης υποτροφιών για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός τείνει να γίνει θεσμός που αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους μαθητές της Στ΄ δημοτικού πολλών Σχολείων της περιοχής μας.

Φέτος τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» έδωσαν δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2010-2011 στους δύο πρώτους διακριθέντες του διαγωνισμού, που διεξήχθη την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 στο χώρο του Σχολείου. Επιπλέον, στους τρεις μαθητές που ακολούθησαν στην βαθμολογική κατάταξη δόθηκαν τρεις φορητοί υπολογιστές (laptop).

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά και στις Γενικές Γνώσεις. Με αυτό τον τρόπο τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία πολλαπλώς ωφέλιμη για την καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας, της έκφρασης, της δημιουργικής σκέψης και πάνω από όλα της άμιλλας, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στο φετινό διαγωνισμό τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

1η θέση: Βενέτη Παρασκευή του Ευαγγέλου με βαθμό 90 στα 100 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2010-2011.

2η θέση: Μακράκη Γεωργία – Ιωάννα του Αθανασίου με βαθμό 83 στα 100 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και Τσιάκαλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας – Ισοβάθμισαν και μοιράζονται την υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2010-2011.

3η θέση: Φουφίκος Φίλιππος του Χρήστου με βαθμό 79 στα 100 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

4η θέση: Αναγνωστόπουλος Σταύρος - Περικλής του Κωνσταντίνου με βαθμό 73 στα 100 του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

5η θέση: Μυλωνάς Δημήτριος του Σωτηρίου με βαθμό 73 στα 100 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

Ο κ. Παππάς Μιλτιάδης, κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία γνώσεων. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2010-2011

facebook contact