Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2008-2009, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ … ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποίησαν το θεσμό χορήγησης υποτροφιών για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού Τρικάλων που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός τείνει να γίνει θεσμός που αγκαλιάζεται από ολοένα και περισσότερους μαθητές της Στ΄ δημοτικού πολλών Σχολείων της περιοχής μας.

Φέτος τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» έδωσαν δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2008 – 2009 στους δύο πρώτους διακριθέντες του διαγωνισμού, που διεξήχθη την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008 στο χώρο του Σχολείου. Επιπλέον, στους τρεις μαθητές που ακολούθησαν στην βαθμολογική κατάταξη δόθηκαν τρεις φορητοί υπολογιστές (laptop).

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά και στις Γενικές Γνώσεις. Με αυτό τον τρόπο τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία πολλαπλώς ωφέλιμη για την καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας, της έκφρασης, της δημιουργικής σκέψης και πάνω από όλα της άμιλλας, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στο φετινό διαγωνισμό τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

1η θέση: Μάντζαρης Άγγελος του Αποστόλου με βαθμό 83 στα 100 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2008-2009.

2η θέση: Ζουλιανίτης Θέμης του Θεοδώρου με βαθμό 82 στα 100 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Υποτροφία που αφορά τα ετήσια δίδακτρα της σχολικής χρονιάς 2008-2009.

3η θέση: Πλαστήρας Θεοφάνης του Αθανασίου με βαθμό 80 στα 100 του Δημοτικού Σχολείου Φιλύρας – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

4η θέση: Σιαμπαρίνα Παρασκευή του Κωνσταντίνου με βαθμό 77 στα 100 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

5η θέση: Κουτσιούμπας Στέργιος του Ευαγγέλου με βαθμό 76 στα 100 του 33ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Φορητός Υπολογιστής (laptop).

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης, κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 και ώρα 8.00 μ.μ. στο χώρο του Σχολείου, ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμασία γνώσεων. Επιπλέον, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2008-2009

facebook contact