Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2007-2008, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΚΙΑ … ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», συνεχίζοντας για τέταρτη χρονιά το θεσμό χορήγησης υποτροφιών στους μαθητές που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου, έδωσαν δύο υποτροφίες που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2007-2008 στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό της Κυριακής 3 Ιουνίου 2007, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου.

Οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: στη Γλώσσα, στα Μαθηματικά και στις Γενικές Γνώσεις. Με αυτό τον τρόπο τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία πολλαπλώς ωφέλιμη για την καλλιέργεια της κριτικής τους ικανότητας, της έκφρασης, της δημιουργικής σκέψης και πάνω από όλα της άμιλλας, που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Στο φετινό διαγωνισμό την πρώτη θέση κατέλαβε ο μαθητής Παναγιώτης Λώλας του Ευαγγέλου με βαθμό 98 στα 100 από το Δημοτικό Σχολείο ΄΄ΣΑΚΚΑ΄΄, και τη δεύτερη θέση η μαθήτρια Ασπασία Παχιού του Γεωργίου με βαθμό 94 στα 100 από το 7ου Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παππάς Μιλτιάδης ευχαριστεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δοκιμασία γνώσεων, καθώς και τους γονείς τους που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν σε αυτή, αποκομίζοντας την εμπειρία μιας διαδικασίας σημαντικής για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει αυτούς που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2007-2008

facebook contact