Υποτροφίες Α' Γυμνασίου 2005-2006, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Απονομή Υποτροφιών στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά»

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά το θεσμό χορήγησης υποτροφιών στους μαθητές που θα φοιτήσουν στην α΄ Γυμνασίου, απένειμαν δύο υποτροφίες για τη σχολική περίοδο 2005-2006 στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό της Κυριακής 6 Ιουνίου 2005, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» διαγωνίσθηκαν σε τρία αντικείμενα: γενικές γνώσεις, νέα ελληνικά και μαθηματικά.

Σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2005, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Μιλτιάδης Παππάς ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δοκιμασία γνώσεων καθώς και τους γονείς που ενθάρρυναν τα παιδιά τους στο να συμμετέχουν σε αυτή. Επιπλέον, παρότρυνε τα παιδιά να είναι ανοιχτά σε τέτοιες προκλήσεις και να μη διστάζουν να συμμετέχουν σε ανάλογες διαδικασίες, από τις οποίες υπάρχει μόνο «κέρδος» για τον εαυτό τους, αφού επιπρόσθετα αποκομίζουν την εμπειρία μιας δοκιμασίας σημαντικής για τα νέα δεδομένα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η πρώτη υποτροφία, που αφορά τα δίδακτρα όλης της σχολικής χρονιάς της α΄ γυμνασίου, δόθηκε στη μαθήτρια Γκουγκουστάμου Ελισάβετ, η οποία συγκέντρωσε βαθμολογία 97 με άριστα το 100.

Τη δεύτερη υποτροφία μοιράστηκαν οι μαθήτριες Μουστάκα Ναταλία και Σουφλάκη Ελίνα, οι οποίες ισοψήφησαν στη 2η θέση συγκεντρώνοντας βαθμολογία 90 με άριστα το 100.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» συγχαίρει τις παραπάνω μαθήτριες που διακρίθηκαν αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία και τους εύχεται καλή πρόοδο στη νέα σχολική βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Δείτε τα: Θέματα 2005-2006

facebook contact