Αθλητισμός 2006-2007, Διακρίσεις Μαθητών

Εκπαιδευτήρια Αθηνά, Γυμνάσιο Λύκειο, Ιδιωτικά σχολεία, Τρίκαλα

Διακρίσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στο στίβο

Στους αγώνες στίβου που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα στις 20 Μαρτίου 2007 διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά»:

 • ΚΟΥΒΑΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ: 1η στα 600μ.
 • ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ: 1η στον ακοντισμό.
 • ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: 2ος στα 200μ.
 • ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: 4ος στα 1000μ.

Στους περιφερειακούς αγώνες στίβου Γυμνασίων που διεξήχθησαν στην Κατερίνη στις 18 Απριλίου 2007 η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Τσιανάκα Ελένη που κατέλαβε την 9η στον ακοντισμό με επίδοση 29 μ.

1ο Βραβείο της Ομάδας Χορού των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Σύγχρονου Χορού … στα Τρίκαλα

Τις δυνατότητές τους στο χορό ξεδίπλωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολικών μονάδων Θεσσαλίας στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων στις 6 Μαρτίου 2007. Ανάμεσα σε 35 χορευτικά σύνολα, από τα γυμνάσια και λύκεια των τεσσάρων θεσσαλικών νομών η ομάδα χορού των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» σε σύμπραξη με το 6ου Γυμνάσιο Τρικάλων απέσπασε το 1ο βραβείο και εκπροσώπησε τη Θεσσαλία στην Μαθητική Εβδομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 23 - 26 Απριλίου 2007.

Η επιμέλεια της χορογραφίας με θέμα «ΦΩΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ – ΘΑΛΑΣΣΑ - ΓΗ» έγινε από την κα. Όγλα Παππά, εξωτερική συνεργάτιδα του Σχολείου. Την ομάδα αυτή αποτελούν οι μαθήτριες της Α΄ τάξης Λυκείου:

 1. ΣΧΟΙΝΑ ΜΙΡΕΛΛΑ
 2. ΠΙΤΥΡΙΓΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 3. ΤΣΙΑΦΙΤΣΑ ΑΝΘΗ
 4. ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 5. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 6. ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑ ΒΑΣΩ
 7. ΤΑΜΠΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
 8. ΤΣΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

και η μαθήτρια της β΄ γυμνασίου του 6ου Γυμνασίου:

 1. ΤΣΑΓΚΟΥΡΗ ΑΡΕΤΗ
facebook contact